Eline Allaert

Ik ben Eline Allaert en ik ben afgestudeerd aan de UGent als ‘Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen’. Mijn passie ligt bij het werken met kinderen, en daarom heb ik me gespecialiseerd in pediatrie. De ontwikkeling van baby tot jongvolwassene is een enorm belangrijke periode en ik wil graag een helpende hand bieden om hen hierin te ondersteunen. Daarnaast geef ik ook prenatale en postnatale begeleiding aan moeders, waarbij ik hen ondersteun bij het bevorderen van een goede zwangerschap en het herstel na de bevalling.

Ik heb bewust gekozen voor ‘De Geluksboom’ omdat ik geloof in de kracht van samenwerking en het bieden van een holistische benadering. Ik vind het belangrijk om samen te werken met het kind en de context er zoveel mogelijk bij te betrekken, om zo de best mogelijke zorg te kunnen leveren.

Ik hecht veel waarde aan kwalitatieve zorg en zal me om die reden ook regelmatig bijscholen. Vanaf september 2023 zal ik ook beginnen met de 4-jarige opleiding tot osteopaat.

Ik kijk er alvast naar uit om mij in te zetten voor het welzijn van jou en jouw kind en jullie te verwelkomen in de praktijk ‘De Geluksboom’.

Als geconventioneerde kinesitherapeute volg ik de tarieven die worden vastgesteld door het RIZIV.