Emily Inghelbrecht

Ik ben Emily Inghelbrecht, sinds september 2022 jouw diëtiste in de prachtige praktijk ‘De Geluksboom’. Wanneer ik klein was bracht ik de woensdagmiddag door met mijn oma, waar ik vaak eens mee hielp in de keuken. Daar werd het zaadje geplant omtrent het bezig zijn met voeding. 

Tijdens mijn studies Voedings- en dieetkunde volgde ik veel bijscholingen om mij steeds meer te verdiepen in bepaalde onderwerpen (obesitas bij kinderen, allergieën, bariatrische chirurgie, voeding bij kinderen, …). Daarnaast deed ik heel wat mooie ervaringen op als diëtiste tijdens verschillende stages, en een vakantiejob. Steeds blijf ik mij bijscholen om jou beter te kunnen begeleiden. 

Na het afstuderen besloot ik mij te verdiepen in het onderwijs, maar ook in de doelgroep kinderen en jongeren. De educatieve aanpak om nieuwe zaken aanleren hielp mij als diëtiste ook verder evolueren. 

Na veel studeren, en hard werken, mag ik eindelijk met trots zeggen dat ik als zelfstandige diëtiste aan de slag ga binnen de multidisciplinaire groepspraktijk ‘De Geluksboom’. Met mijn specialisaties (voeding bij kinderen, eetstoornissen, obesitas en overgewicht, ondergewicht) help ik jou verder naar een gezonde relatie met voeding. 

Graag tot binnenkort! 

Emily