Mathilde Vandenbussche

Mijn naam is Mathilde Vandenbussche. Ik ben logopediste (Vives Brugge, 2022), kleuteronderwijzeres (Vives Brugge, 2018) en behaalde een Ba-na-ba zorgverbreding en remediërend leren (Artevelde Gent, 2019). 

Mijn passie ligt bij het werken met kinderen. Ik ben naast logopediste kleuteronderwijzeres op een school te Ruddervoorde. De combinatie van beide diploma’s biedt een grote meerwaarde in het ondersteunen, begeleiden en behandelen van kinderen.

Ik behandel vol enthousiasme leer- taal- en spraakstoornissen, in samenwerking met Babbellogo. Ik deed gedurende enkele jaren reeds ervaring op als logopediste in een zelfstandige (groeps)praktijk.

Onder het motto ‘levenslang leren’ blijf ik me elk jaar bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten op logopedisch gebied. Zo volg ik jaarlijks enkele interessante studiedagen en vormingen. In april 2024 zal ik een cursus OMFT volgen van Pieter Helderop. 

Mijn grootste troeven naast het logopedisch werk zijn mijn sociale, positieve, perfectionistische en empathische ingesteldheid.

Ik kijk er alvast naar uit om als lid van ‘De Geluksboom’ jullie te verwelkomen in de praktijk.

Als geconventioneerde logopediste volg ik de tarieven die worden vastgesteld door het RIZIV.