Anke Van Mele

Mijn naam is Anke Van Mele. Ik ben Master in de Klinische psychologie (Ugent, 2014) en mama van een dochtertje.

Na mijn studies behaalde ik nog een postgraduaat tot rouw- en verliesconsulent. Daarnaast volgde ik, vanuit mijn passie voor het werken met kinderen en jongeren met emotionele- en gedragsproblemen, de opleiding kinder- en jeugdpsychotherapie. Nog elke dag ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen om bij te leren. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot rouw- en verlies therapeut bij de Bleekweide.

Vanuit een ontwikkelingsgerichte visie ga ik op pad, zowel met kinderen en jongeren als met hun context. Dit met als doel hun veerkracht te versterken en handvaten aan te reiken waardoor ze zelf weer verder hun eigen geluk kunnen versterken.

Ik ben erkend als psycholoog bij de psychologencommissie (erkenningsnummer: 912114293)